Catalogus

Toets & Train Aardrijkskunde


Aardrijkskunde is een boeiende en spectaculaire ontdekkingstocht langs onze planeet. Hoe zit de wereld in elkaar? Aardrijkskunde gaat over veranderde gebieden, natuurverschijnselen en processen op aarde.
EUR 39,95
Bestellen

Toets & Train Geschiedenis


Verdiep je jezelf graag in de achtergronden van historische gebeurtenissen? Met behulp van de ’Toets & Train-module Geschiedenis’ bekijk je de wereld niet alleen vanuit een historisch perspectief, maar vergroot je ook je kans om de toelatingstoets van de pabo succesvol af te ronden!
EUR 39,95
Bestellen

Toets & Train Natuur en Techniek


Jij bent een onderzoeker, probleemoplosser en houdt van cijfers. Dan is het voor jou geen geheim dat natuurwetenschap en technologie steeds meer verstrengeld raken. Ontdek met de ‘Toets & Train-module Natuur en Techniek’ wat je al weet en daag jezelf uit om nóg meer kennis tot je te nemen!
EUR 39,95
Bestellen

Toets & Train Rekenen


Jij wilt kinderen straks goed rekenonderwijs bieden! Dan is het van belang dat je zelf alles weet op het gebied van rekenen. De ‘Toets & Train-module Rekenen’ helpt je niet alleen om je kennis op te frissen, maar is ook uitermate geschikt om jezelf optimaal voor te bereiden op de entree- of rekentoets van de pabo!
EUR 39,95
Bestellen

Toets & Train Taal


Schrijf je pabo met kleine letters of begint het woord met een hoofdletter? Op internet kom je ook vaak PABO tegen. Verwarrend, maar niet als je je taalkennis bijspijkert met de ‘Toets & Train-module Taal’. De module is ook geschikt om jezelf voor te bereiden op de entree- of taaltoets van de pabo!
EUR 39,95
Bestellen